Straalmiddelen, snijzand, filterglas en antislip korrels

Uw continuïteit, efficiëntie en winstgevendheid staan bij ons voorop. Dat is de drijfveer en daar mag u ons aan houden. Vanuit die optiek leveren we hoogwaardige straalmiddelen, snijzand, filterglas en antislip korrels. Dankzij rechstreekse import van topmerken zoals GMA Garnet en eigen productie van glasgrit zijn we in staat om hoogwaardige kwaliteit te combineren met betaalbaarheid en beschikbaarheid.

Straalmiddelen
Straalmiddelen zijn een kostenpost en tegelijkertijd bepalen ze uw efficiëntie en resultaat. De laatste jaren hebben we geleerd dat niet alleen prijs en kwaliteit, maar ook de reinheid een essentieeel onderdeel is bij straalmiddelen. Om die reden staan bij Natural Minerals kwaliteit en reinheid bovenaan. Vanuit die optiek werken we samen met hoogwaardige leveranciers en is er een voortdurende controle op de geproduceerde straalmiddelen. Tegelijkertijd bepaalt de prijs van de straalmiddelen uw winstgevendheid. Om die reden zijn we voortduren ons productieproces, de opslag en de logistiek aan het optimaliseren om de prijs / kwaliteitverhouding voor u zo optimaal mogelijk te maken.

Snijzand
Snijzand is een enorm belangrijk onderdeel bij het waterstraalsnijden van staal en metalen. Hardheid, structuur, taaiheid: allemaal factoren die de winstgevendheid van het watersnijden bepalen. Zonder schroom is GMA Garnet het meest hoogwaardige snijzand in de markt. De hoge geologische leeftijd van GMA Garnet maakt deze korrel extreem hard. De stabiele korrelgrootte realiseert een constante flow zodat er geen verstoppingen in de nozzles zijn. Snijzand van GMA heeft altijd dezelfde kwaliteit en is de beste in de markt. Ook heeft GMA snijzand de beste prijs-kwaliteitverhouding. Meer redenen heeft u niet nodig als watersnijder.

Filterglas
ReGlass filterglas is de meest efficiënte manier voor het filteren van (zwembad)water. Dankzij de effictiviteit van filterglas zijn er in de praktijk minder chemicaliën nodig om het water schoon te houden. Gerecycled glas uit België en Nederland wordt gereinigd volgens de laatste technieken en in onze eigen productiefaciliteit gezeefd in de door u gewenste korrelmaat en verpakt in zakken van 15, 20 en 25 kg of in bigbags. Hiermee is het ReGlass filterglas niet alleen kostenbesparend, maar kan er tegelijkertijd een forse besparing gerealiseerd worden op CO²-uitstoot en grondstoffen.